De week in foto’s #96

Vorige week vertelde ik je dat ik vol spanning zat te wachten op mijn nieuwe rolschaatsen en afgelopen maandag werd het langverwachte pakketje eindelijk afgeleverd. De week in foto’s #96 wordt misschien heel saai, want mijn rolschaatsen komen heel vaak in beeld. Scroll je nog verder?

Na vier dagen op de motor, kwam Mike eindelijk thuis op zondag. Veilig en wel gelukkig. Hij was al afgestapt toen ik had bedacht dat ik een foto wilde maken. Dan maar even zo.
Op maandag kwam ik heel vrolijk thuis van het werk, want mijn rolschaatsen waren er eindelijk. Zo, zo mooi! Ik moest alleen nog even wachten op mijn veters en mijn wielen.
Luna was hartstikke vies, omdat ze uit de sloot had staan drinken. Ze moest even mee in de bad en daarna voelde ze zich heel zielig.
Als ik iets niet kan (en misschien ook niet wil kunnen) is het achteruit parkeren, maar op dinsdagochtend lukte het me gewoon in een keer. Trots!
Dinsdagmiddag lag er weer een pakketje binnen: mijn nieuwe wielen, jamplugs en veters. Helaas had ik twee voorlichtingen online, dus ik kon mijn rolschaatsen nog niet in orde maken.
HelloFresh! We aten courgettesoep met een broodje bospaddenstoelenpesto en kaas. Lekker!
Sorry, ze blijven terugkomen. Woensdag was ik vrij, dus ik was al vroeg bezig met het rijklaar maken van mijn rolschaatsen.
Eigenlijk durfde ik ze niet mee naar buiten te nemen, maar dat sloeg natuurlijk nergens op. Ik heb voorzichtig wat rondjes gereden.
Er moest ook gewoon gewerkt worden, dus 's middags ging ik aan de slag voor mijn blog.
Wij moeten zo vaak lachen om onze dieren. Wat een gezelligheid zo.
Tegenwoordig doe ik bijna nooit boodschappen, maar zaterdagochtend stond ik al om half 9 in de winkel met mijn schoonvader.
Ondanks dat ik het niet heel mooi vind, heb ik besloten mijn rolschaatsen te beschermen met neusbeschermers. Het duurde even voordat ik de veters weer op de juiste wijze erin had zitten #zucht.
Gelukkig lukte het uiteindelijk wel en werd het tijd om weer een rondje te schaatsen. Dit is de laatste rolschaatsfoto hoor.
Op zaterdag was het namelijk feest, want Luna was jarig. Zeven jaar oud alweer. Terwijl wij taart aten, kreeg Luna een bot met slagroom. Hiep, hiep, hoera!

Dit was De week in foto’s #96 alweer. Veel te veel foto’s van mijn rolschaatsen, maar ik ben er gewoon heel erg blij mee. 

Aangezien de weersvoorspellingen niet heel goed zijn, zullen mijn rolschaatsen komende week binnen blijven. Mike en ik gaan vrijdag wel naar het theater en luisteren naar Michael Pilarczyk. Daar kijk ik heel erg naar uit. Verder wordt het een drukke week op het werk, dus weinig andere plannen. 

Hoe ziet jouw week eruit? Maak er iets moois van.

Liefs!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Wonen 2023Wonen 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.