Gewoon Iloon babbelt #2

Op sommige dagen vind ik het fijn om even geen onderwerp te hebben om over te schrijven, maar gewoon even met je te babbelen over van alles en nog wat. Vandaag is zo’n dag. Neem even pauze en klets lekker mee in Gewoon Iloon babbelt #2.

Pak een bak thee en klets mee...

Ondertussen is het alweer twee maanden geleden dat ik met je gekletst heb, dus er is veel te vertellen.

In de laatste Gewoon Iloon babbelt… was booksandpaper.nl net veranderd in gewooniloon.com. Ik ben nog elke dag blij met mijn nieuwe naam, maar er kwam wel echt meer bij kijken dan alleen het veranderen van mijn naam. Ik ben sinds maart al mijn oude artikelen aan het nalopen om te kijken of alle links wel kloppen en het is veel meer werk dan ik had gedacht. Naïef natuurlijk, maar ook een goed leerproces. Het zorgt er namelijk ook voor dat alle berichten ‘Google-proof’ worden en ik heb ook wat artikelen weggegooid. Een soort voorjaarsschoonmaak op mijn site dus. Volgens mij hoef ik nu nog maar zo’n vijftig artikelen door te nemen (slik!).

Logo Gewoon Iloon

Ik ben twee jaar heel trots geweest op booksandpaper.nl, maar ik vind de naam Gewoon Iloon echt veel beter bij mij passen. Het is persoonlijk en zegt iets over mij. Blij dat ik de overstap heb gemaakt. 

Koekje erbij?

Misschien vraag je je ondertussen af hoe het gaat met mijn bedrijf. Pas geleden heb ik het derde deel van Dromen najagen online gezet, waarin ik vertelde dat ik het lastig vond om werk te vinden en mezelf te verkopen. Dat vind ik nog steeds lastig, maar ondertussen gebeurt er wel het een en ander. 

Zo schrijf ik nu elke week een column voor TV-Vrouw. Een website gericht op vrouwen en tv-programma’s. Mijn eerste column was voor het programma Boer Zoekt Vrouw en nu schrijf ik over Het Perfecte Plaatje. Ik ben gevraagd om het team te versterken en ik heb ja gezegd. Vooral om ervaring op te doen en  mijn netwerk te vergroten.

Daarnaast heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een paar uitgeverijen een mail gestuurd met de vraag of ik iets voor ze kan betekenen. Van de drie uitgeverijen reageerden twee uitgeverijen positief. Voor één uitgeverij mocht ik twee proefopdrachten doen en op dit moment wacht ik nog op een reactie. Wachten duurt altijd heel erg lang. 

Ook ga ik een soort proefartikel schrijven voor een andere website om te kijken of daar een leuke samenwerking uit voort kan komen. Komend weekend ga ik hier eens lekker voor zitten. Misschien kan ik hier binnenkort al wat meer over vertellen. 

Klinkt allemaal wel goed, toch? Het is een heel proces, maar ik krijg er steeds meer vertrouwen in. Duim je wel een beetje mee voor me?

Gewoon Iloon babbelt nog even door...

Voordat ik er iets over ga vertellen, laat ik het je eerst zien…

Moxi Jack Boot - Gewoon Iloon Babbelt #2

Mijn nieuwe rolschaatsen zijn binnen! Ik ben er zo blij mee en ik huppel ongeveer de hele dag rond. Ik heb te weinig tijd om ook daadwerkelijk te rolschaatsen, maar dat komt wel goed. Zijn ze niet schitterend?

Ja, ik weet het. Ik heb prachtige rolschaatsen en ik had dit paar misschien niet per se nodig, maar ze bleven maar in mijn hoofd zitten. Dit zijn de Moxi Jack Boots en deze rolschaatsen zijn een stuk steviger dan mijn andere rolschaatsen. Ik wil mijn roze paar voor binnen gaan gebruiken en deze knapperds voor buiten (al vind ik ze te mooi om mee naar buiten te nemen).

Natuurlijk heb ik ze al wel voorzichtig mee naar buiten genomen, maar ze zitten nog helemaal niet lekker en dat gaat even tijd kosten. Dit wist ik gelukkig van te voren. Het zal ongeveer tien uur duren voordat ik de sterren weer van de hemel kan rijden. Nog even doorbijten dus. 

Nog een klein moment van rust

Vorig jaar heb je in De week in foto’s kunnen zien dat we bezig waren met het bouwen van onze garage. Ondertussen staat de garage en zijn we eindelijk gestart met de tuin. Rondom de tuin moet een nieuw hekwerk geplaatst worden en ook de dieren krijgen een nieuwe ren. Daarna wordt het een kwestie van inrichten en tuinieren

Aan de voorkant van het huis komen korven met stenen te staan en de eerste drie korven staan nu. Aan de achterkant van de tuin komt een saai hekwerk, maar de bedoeling is dat daarin een klimop gaat groeien. Naast de garage, richting het huis, komt een groot overdekt terras en verder wil ik veel gras, plantjes en boompjes. Uiteindelijk wil ik ook graag een kas en een moestuin. Wensen genoeg, zoals je ziet. 

Natuurlijk houd ik je op de hoogte in De week in foto’s

Pauze voorbij!

Dit was Gewoon Iloon babbelt #2… Ik had nog zoveel meer kunnen vertellen, maar voor nu laat ik het hier maar even bij. Ik wil je niet te lang van je dagelijkse bezigheden houden natuurlijk. 

Wil je nog iets langer kletsen? Laat dan vooral een berichtje achter #vindikleuk.

Liefs!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.