Feelgoods die je niet mag missen deze zomer

Pas geleden liet ik je al zien welke thrillers en romans je niet mag missen deze zomer. Vandaag is het tijd voor de feelgoodboeken. Omdat feelgoods vooral gelezen worden in de zomer, komen deze boeken ook voor de zomer uit. Toch staan er nog een paar leuke titels op ons te wachten. Alle feelgoods die je niet mag missen deze zomer zet ik voor je op een rij.

Eens in je leven - Marijke Vos

De boeken van Marijke Vos doen het volgens mij altijd goed en daarom kijk ik heel erg uit naar Eens in je leven. Al haar boeken lezen als een trein en er zit ontzettend veel humor in haar verhalen verwerkt. Heerlijk om te lezen als je aan het zwembad ligt komende zomer.

Eens in je leven - Marijke Vos - HarperCollins - Feelgoods die je niet mag missen

Holly heeft het goed voor elkaar. Ze heeft haar wilde jaren achter zich gelaten en leidt nu een rustig leven als docent beeldende vorming. Bovendien heeft ze sinds een halfjaar ook eindelijk haar geluk in de liefde gevonden: de charmante John, oftewel De Perfecte Verloofde. Er lijkt nog maar één grote uitdaging te zijn: haar excentrieke ouders zoveel mogelijk uit de buurt van haar toekomstige, chique schoonouders houden. Appeltje-eitje, toch? Totdat de trouwambtenaar een grote verrassing heeft, waardoor alles in haar leven op losse schroeven komt te staan.

Want ze blijkt al getrouwd te zijn. Tien jaar geleden, in Las Vegas, met de laatste persoon die ze ooit nog zou willen zien. En nu moet ze terug om dat op te lossen…

Dit klinkt toch weer heerlijk? Gelukkig hoeven we niet lang te wachten, want uitgeverij HarperCollins brengt Eens in je leven uit op 21 juni 2022. Mocht je meer van Marijke Vos willen lezen dan raad ik je Wedden dat ik blijf ook aan. Zo’n fijn boek.

Uit onverwachte hoek - Tamara Haagmans

Tamara Haagmans heeft ook weer een fijne feelgood voor ons geschreven. Uit onverwachte hoek komt tegelijkertijd uit met Eens in je leven, namelijk op 21 juni 2022. De boeken van Tamara Haagmans lees je van begin tot eind met een lach op je gezicht. 

Uit onverwachte hoek - Tamara Haagmans - Luitingh-Sijthoff

Wanneer de succesvolle sterrenfotograaf Holly door een invalslus in contact komt met Milan, hebben ze direct een klik. Algauw komen er gevoelens in het spel, maar als Milan vertelt dat zijn jeugd is verpest door zijn beroemde vader en hij een hekel heeft aan de showbizzwereld, zwijgt Holly over haar carrière. Maar waarom, ze is toch trots op wat ze doet? Net als Holly besluit eerlijk te zijn, komt ze erachter dat haar carrière niet het enige is wat tussen hen in staat…

Kijk naar het omslag van dit boek, zoek zo’n plekje op en pak dit boek erbij. Uit onverwachte hoek wordt vast een groot succes. Dit boek wordt uitgegeven door Luitingh-Sijthoff.

Nooit meer hetzelfde - Susan Muskee

5 juli 2022 komt uitgeverij HarperCollins met het boek Nooit meer hetzelfde van Susan Muskee. De buitenkant van dit boek vind ik al prachtig, dus ik hoop dat ik ook erg kan gaan genieten van het verhaal. 

Nooit meer hetzelfde - Susan Muskee - HarperCollins - Feelgoods die je niet mag missen

Claudette heeft alles. Als de succesvolste relatietherapeut van het land weet ze elke relatie weer op de rit te krijgen. Haar praktijk heeft een ellenlange wachtlijst, haar boek met relatietips is toe aan de twaalfde druk en een plekje bemachtigen voor haar onlinecursus is slechts weggelegd voor the lucky few. Ook haar eigen huwelijk met jeugdliefde Lammert is er een volgens het boekje, met als kers op de taart hun tweeling Rijk en Eloise. Kortom: Claudettes leven is perfect.

Totdat Lammert op een doodgewone woensdagavond de drie woorden uitspreekt die ze nooit had verwacht: ‘Ik wil scheiden.’ Het kunnen lijmen van andermans huwelijk is één ding, maar hoe red je dat van jezelf?

De flaptekst van Nooit meer hetzelfde maakt me in ieder geval nieuwsgierig. We moeten helaas nog even geduld hebben.

Een zomer om van te dromen - Holly Martin

Tot op heden ben ik nog geen fan van de boeken van Holly Martin, maar ik blijf het toch proberen. Daarnaast vind ik het uiterlijk van de boeken erg leuk, dus wil ik Een zomer om van te dromen toch een kans gaan geven.

Een zomer om van te dromen - Holly Martin - Zomer & Keuning

‘Een zomer om van te dromen’ gaat over Eva, die niet veel buiten de deur komt en het liefst in haar eigen bubbel blijft. Haar moeder was precies het tegenovergestelde: een vrije vogel die avontuur en spanning zocht in alle hoeken van de wereld. Als haar moeder overlijdt, vindt Eva een bucketlist die haar moeder nooit heeft kunnen voltooien. Eva besluit uit haar comfortzone te stappen en haar moeders dromen te vervullen. Met hulp van de knappe gids Thor Anderson gaat ze de wereld ontdekken. En dat is niet de enige ontdekking die ze doet…

Een zomer om van te dromen wordt op 5 juli 2022 uitgebracht door Uitgeverij Zomer & Keuning. Gelukkig hebben we tot die tijd nog genoeg te lezen.

Vrij uitzicht - Anna E. Collins

Uitgeverij De Fontein brengt op 16 augustus 2022 het boek Vrij uitzicht van Anne E. Collins uit. Voor mij een onbekende auteur, maar ik werd enthousiast toen ik de flaptekst van dit boek las.

Vrij uitzicht - Anne E. Collins - De Fontein
Dani Porter wil wraak. Niet alleen is haar (nu dus éx-) verloofde een maand voor hun bruiloft vreemdgegaan, maar het was nota bene met de makelaar die hun het huis-met-uitzicht had verkocht waar ze samen oud in zouden worden. Dani’s oplossing: het stukje grond naast dat huis kopen en er een klein, onooglijk, maar vooral hóóg wraakhuis op laten bouwen. Wég uitzicht… Samen met architect Wyatt, haar irritante en arrogante collega, gaat Dani met het ontwerp aan de slag. Maar gaandeweg begint het project minder om wraak op haar ex te draaien, en meer om de intrigerende Wyatt, die onder al dat chagrijn onvermoede kanten blijkt te hebben

Volgens mij is het een beetje een vreemd verhaal, maar ook wel erg leuk. Ik kijk wel uit naar dit boek. 

Dit zijn de feelgoods die je niet mag missen deze zomer. We hoeven ons de komende maanden niet te vervelen, zie je wel. Staan er boeken tussen die je op je lijstje gaat zetten?

Liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.