Gewoon Iloon babbelt #3

Tijd voor een rustmomentje tijdens het lezen van Gewoon Iloon babbelt #3. Het is al druk genoeg, dus neem even de tijd om de boel de boel te laten en even mee te kletsen. Zit je er klaar voor?

Pak een bak thee en klets mee...

Heb je mijn dagboeken van Londen gelezen? Anderhalve week geleden ben ik, samen met Andrea, naar Londen geweest om naar het concert van Adele te gaan in Hyde Park. Over het concert heb ik nog niet heel veel verteld, omdat ik toen nog helemaal in de wolken was.

Adele opende de show met Hello en de sfeer zat er natuurlijk meteen in. Volgens mij is dit de eerste keer dat ze met dit nummer een concert opent, al is het natuurlijk een logisch nummer om mee te starten. Ondanks dat ze vorig jaar een nieuw album heeft uitgebracht, was de playlist van deze avond erg gevarieerd. Oude en nieuwe nummers wisselden elkaar af en al haar bekende nummers werden natuurlijk gezongen. Ik wilde hier mijn favoriete nummers delen, maar kwam er al snel achter dat de lijst nogal lang werd.

Adele heeft geen show zoals P!NK, The Backstreet Boys, Guus Meeuwis of Coldplay. Adele staat en zingt en dat is meer dan genoeg. Ze maakt grapjes, vertelt veel en betrekt haar publiek overal bij. Ondanks dat het geen spektakel is, is het allemaal meer dan genoeg. 

Ik heb staan huilen, veel gelachen en vooral erg genoten. In de afgelopen jaren ben ik vaak naar verschillende concerten geweest en ik heb al heel veel artiesten mogen zien, maar Adele in Hyde Park overstijgt alles en iedereen. Ik ben zo dankbaar dat ik dit mocht meemaken en ik heb er intens van genoten. Mocht ze nog een keer naar Nederland komen dan hoop ik dat je kunt gaan. Je gaat er geen spijt van krijgen.

Adele - Hyde Park - 2022
We stonden ook nog eens dichtbij.

Koekje erbij?

Heb jij ook het gevoel dat het allemaal weer veel drukker is dan een paar maanden geleden? Mijn agenda zit ongeveer de hele week vol en er is weinig ruimte voor rust. Ze zeggen dat we misschien weer last gaan krijgen van Tante C, maar mijn agenda gedraagt zich daar nog helemaal niet naar. 

Elk jaar in januari spreek ik met mezelf af om de weekenden rustiger te plannen, maar in de lente gaat het dan toch een beetje mis. Natuurlijk zijn de meeste afspraken heel leuk en gezellig, maar ik wil ook tijd en ruimte voor mezelf blijven maken. Herken je dit? 

Ik ga er weer wat beter opletten in ieder geval. Hopelijk lukt het ook.

Gewoon Iloon babbelt nog even door...

De vakantie komt eraan en misschien brengt dat sowieso wat meer rust. De laatste weken in het onderwijs zijn altijd heel druk met sociale verplichtingen, dus daar heb ik ook last van. 

Aangezien ik in het zuiden woon, begint onze vakantie 22 juli, dus we zijn bijna aan de beurt. Omdat ik teamleider ben, werk ik een paar dagen langer door, maar 27 juli is mijn eerste echte vrije dag. 

Mike en ik hebben nog geen vakantie gepland, omdat we door willen met de tuin. Dat kost veel tijd, maar ook veel geld. Even pas op de plaats maken dus. Mike heeft wel vier weken vakantie, dus ik hoop dat er ruimte is om af en toe wel wat leuks te doen. We gaan het zien. 

23.22.3
Het begin is er in ieder geval.

Nog een klein moment van rust

Omdat het bijna vakantie is, heb ik besloten om vanaf volgende week drie in plaats van vier keer per week een blog te plaatsen. Ten eerste om zelf wat meer rust te pakken en ten tweede omdat ik op het moment even een schrijfdipje heb. Het einde van een lang schooljaar eindigt, dus het zal vast te maken met de moeheid. Daar ga ik vanuit in ieder geval.

Ik hoop natuurlijk dat je wel langs blijft komen =).

Pauze voorbij!

Dit was Gewoon Iloon babbelt #3. Ik wens je alvast een mooie zomervakantie toe. Maak mooie herinneringen en zorg dat je weer lekker uitgerust bent. Mocht je op zoek zijn naar boekentips dan raad ik je aan om mijn site even af te struinen. Er staan er genoeg.

Liefs!

Eén reactie

  1. Nogmaals zo gaaf dat je bij Adele bent geweest! Spektakel shows zijn heel leuk, maar soms kan eenvoud ook genoeg zijn. Zo zijn de concerten van Racoon bijvoorbeeld ook lekker eenvoudig. Die lui maken gewoon muziek en lol. Dat is echt genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.