Gewoon Iloon babbelt #5

Banner Blogmas 2022

Ook tijdens #blogmas gaan we gewoon door met een aantal terugkerende artikelen en vandaag is het tijd voor Gewoon Iloon Babbelt #5. Neem even een momentje voor jezelf, pak een bakje thee/koffie en babbel lekker mee…

Gewoon Iloon Babbelt 5

Pak een bak thee en klets mee...

Ik zal beginnen met een update over mijn hersenschudding/whiplash. Het ongeluk was op 2 september, vandaag is het 16 december en ondertussen zit ik nog steeds thuis. Gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel…

Het gaat namelijk goed met me. De hoofdpijn is zo goed als weg en dat is echt heel fijn. Als ik het te druk heb gehad dan heb ik nog wel eens een paar uur hoofdpijn, maar het is echt al een stuk minder dan voorheen. Vooruitgang!

Het enige waar ik nog mee worstel, is de vermoeidheid. Ik kan best gaan lunchen met een vriendin of naar een verjaardag toe gaan, maar mijn energiemetertje is snel op. Vooral de dag erna kan ik dan heel moe zijn. Natuurlijk plan ik mijn dagen goed in, zodat ik, na een activiteit, ook een dag heb om uit te rusten, maar het hoort niet zo te zijn. Samen met de fysio ben ik nu aan het sporten en ik zoek steeds vaker prikkels op, zodat ik het kan trainen. Dit gaat alleen niet zo snel allemaal.

Maar… na de kerstvakantie ga ik wel weer aan het werk. Ik weet nog niet precies hoe ik dat op moet gaan bouwen, maar volgende week ga ik dit bespreken met de bedrijfsarts. Ik kan niet wachten om weer lekker naar mijn werk te gaan en mijn ‘normale’ leventje weer op te pakken. Natuurlijk zal dit niet zonder slag of stoot gaan, maar het vooruitzicht is in ieder geval heel fijn.

Kerst 2022Kerst 2022

Koekje erbij?

Natuurlijk mis ik het werk en mijn collega’s, maar ik vind het niet erg om veel thuis te zijn. Er zitten ook voordelen aan deze situatie, want ik heb veel tijd kunnen besteden aan de diertjes, aan het huis, aan mijn blog, maar ook aan mezelf. 

Het is balen dat ik mijn dagen niet kan plannen zoals ik dat normaal zou doen, maar de rust is wel even goed voor mij geweest. Niets moeten, alles mogen… soms is het goed om even de rem op alles te (moeten) zetten. Je leert veel over jezelf als je even flink teruggefloten wordt. 

Gewoon Iloon babbelt nog even door...

Misschien word je al helemaal gek van mij, maar deze maand doe ik mee aan #blogmas: 25 dagen achter elkaar elke dag een blog online zetten. 

Tot op heden lukt het me erg goed. Ik heb er nu natuurlijk ook veel tijd voor, dus dat maakt het iets makkelijker. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met mijn blog, dus ik doe het ook zeker niet met tegenzin. Het verzinnen van nieuwe content vind ik wel lastig. Mocht je nog een leuk idee hebben dan hoor ik het heel (heel, heel) graag.

Met mijn blog gaat het echt heel goed. November was een topmaand, maar ook deze maand loopt tot op heden erg goed. Na mijn naamsverandering van booksandpaper.nl naar gewooniloon.com ben ik voor mijn gevoel echt weer bij 0 begonnen, maar gelukkig groei ik elke maand gestaag. Ik ben ook zo dankbaar voor iedereen die een kijkje komt nemen op mijn blog. Dankjewel!

Gewoon Iloon Babbelt #5

Nog een klein moment van rust

Vanaf deze plek wil ik je alvast fijne feestdagen wensen. Ik hoop dat je mooie kerstdagen hebt met de mensen van wie je houdt. Neem af en toe even een momentje om er bewust van te genieten.

2023 komt eraan en ik hoop dat je uitkijkt naar een nieuw jaar vol kansen en mogelijkheden. Eerst gaan we de laatste pagina’s van 2022 nog even vullen.

Geniet ervan!

Pauze voorbij!

Dit was Gewoon Iloon Babbelt #5. Ik hoop dat je even een momentje hebt genomen om alles te lezen. Natuurlijk vind ik het leuk als je een berichtje achterlaat.

Liefs!

6 reacties

  1. Ik ben blij dat het echt al beter met je gaat! Hopelijk zet die stijgende lijn door 😊 Ook voor jou, voor jullie, fijne feestdagen! Het jaar gaat zo snel, ik heb helemaal niet het gevoel dat het al half december is, haha!

  2. Wat fijn dat het al een stuk beter met je gaat! Hopelijk gaat het nu lekker in deze stijgende lijn steeds beter. Alvast hele fijne feestdagen en een mooi 2023!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.