#Lijstjes: 7 liedjes die ik luister als niemand het hoort

Heb jij ze ook? Liedjes die je graag luistert, maar waar je je ook een beetje voor schaamt? In de auto zing je met volle borst mee, maar een ander verklaart je helemaal voor gek. Volgens mij heeft iedereen ze. Vandaag deel ik mijn zeven liedjes die ik luister als niemand het hoort. Beloof je niet te lachen?

1. Domino van Clouseau kan ik altijd en eeuwig luisteren en het liefst zing ik uit volle borst mee. Vaak doe ik dat ook in de auto en dan word ik nog wel eens raar aangekeken. Wat een fijn nummer.

2. I’m Alive van Celine Dion geeft mij altijd heel veel energie en zet ik vooral op als ik even een duwtje in de rug nodig heb. Bijvoorbeeld als ik weet dat ik een dag vol afspraken gepland heb staan. I couldn’t get much higher, my spirit takes flight, ‘cause I am alive…

3. Mijn Duits is helemaal niet goed, maar de tekst van het nummer Warum? van Tic Tac Toe ken ik uit mijn hoofd (ik doe in ieder geval alsof). Wat een prachtig nummer.

4. Ken je Hanson nog? Die drie broers met lange haren? Zij hadden op een album het nummer I will come te you staan. Dit nummer staat nog wel eens op repeat in de auto. Fantastisch!

Liedjes die ik luister als niemand het hoort

5. Nog een bijzonder muzikale familie is natuurlijk The Kelly Family. Vol trots kan ik zeggen dat ik deze familie meerdere keren op het podium heb zien staan. Zij hebben veel muziek gemaakt in allerlei genres. Het gekste liedje is misschien wel Hey Diddle Diddle en ik vind het heerlijk om dit liedje mee te zingen. Als je het hoort, verklaar je me waarschijnlijk voor gek.

6. R. Kelly is natuurlijk ontzettend slecht in het nieuws geweest en ik vind het ook echt een engerd, maar The World’s Greatest blijf ik een steengoed nummer vinden. Ik krijg er een beetje hetzelfde gevoel bij als van het nummer I’m Alive van Celine Dion. Een nummer met veel kracht.

7. Het laatste nummer in dit lijstje zet ik op als ik niet zo lekker in mijn vel zit, namelijk Bitch Please part 2 van Snoop Dogg, Xzibit, Dr. Dre, Nate Dogg en Eminem. Heerlijk om heel hard aan te zetten als je even alleen ben. 

Ik heb nu al mijn liedjes verklapt, maar ik ben natuurlijk ook benieuwd naar jouw guilty pleasures. Vertel, welk nummer staat bij jou op repeat als je alleen bent?

Liefs! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.