De week in foto’s #100

Dit is mijn honderdste De week in foto’s alweer. Dat betekent dat ik al bijna twee jaar elke week laat zien hoe mijn week eruit ziet. Ik vind het elke week leuk om te doen en gelukkig wordt dit item goed gelezen.

Afgelopen week kwam ik terug uit Londen en moest ik meteen weer aan het werk. De laatste weken van dit schooljaar zijn druk en vol sociale activiteiten. Kijk je mee naar De week in foto’s #100?

De zondagochtend begon in Londen en startte al vroeg, want we hadden een vliegtuig te halen. Voordat we naar het vliegveld gingen, hebben we even ontbeten vlakbij ons hotel.
Natuurlijk moest er nog een foto gemaakt worden, voordat we de metro instapten. Andrea had ook haar Red Bull shirt aan, dus dat moest vastgelegd worden. Zoals je ziet waren we behoorlijk moe.
Op het vliegveld ging het best vlot, dus we hadden tijd genoeg om nog even te eten. Om kwart over tien 's ochtends zaten wij al lekker bij Yo! Sushi.
De vlucht was prima en op Schiphol stond Mike samen met Luna op mij te wachten. Terwijl Luna alle aandacht van de wereld kreeg, hebben wij afscheid genomen van Andrea. Wat een fantastisch weekend hebben wij gehad.
Samen op weg naar huis.
Maandagochtend ging de wekker gewoon weer om zes uur, want er moest gewerkt worden. Tussen de bedrijven door werd er ook nog gewandeld en van de natuur genoten.
Met veel tegenzin heb ik ook het hardlopen weer opgepakt. Toen ik eenmaal bezig was, vond ik het heerlijk natuurlijk.
Woensdag was ik vrij en ben ik lekker op pad geweest met mijn scooter. Ondertussen heb ik een windscherm, zodat ik wat minder vliegen hoef op te eten. Ik ben er nog steeds erg blij mee.
Aan het eind van de middag ben ik naar Oosterhout gereden, want we gingen eten en bowlen met de sectie Nederlands. Aangezien ik geen les meer geef, was dit ook mijn afscheidsetentje. Zo lief!
We aten bij Merlijn, een van mijn favoriete restaurants. We hebben veel lol gehad en lekker bijgekletst. Ik hou van deze avonden.
Ook kreeg ik nog een super lief kaartje en een cadeautje. Ik kan weer iets leuks kopen bij Sucker Punch Skateshop. Veel te gek, maar heel leuk.
Op mijn kantoor staat deze kast en ik probeer de deuren altijd dicht te houden, want het is een grote bende. Aangezien ik nieuw tapijt krijg, moet mijn kast leeg. Wat een karwei weer.
Als je in de zomer de zon op ziet komen dan weet je dat het vroeg is. Vrijdagochtend stond ik om kwart voor zes buiten om een rondje te gaan hardlopen. Goedemorgen!
Er zijn meer collega's die nieuw tapijt krijgen, dus we zitten nu allemaal in een kantoor. Gezellig... druk.
Na een lange dag op het werk, ging ik samen met mijn vader op pad. Mijn nichtje had een dansvoorstelling en daar gingen we een kijkje nemen. Helaas mochten we geen foto's maken tijdens de voorstelling, dus heb ik geen beeldmateriaal van mijn nichtje. Ze was wel heel goed hoor.
De week bleef druk, want ook de zaterdag begon feestelijk. We hadden een verjaardagsfeestje van het zoontje van vrienden van ons. Tijd voor cadeautjes.
We sloten deze week af met een gezellig etentje met vrienden. Proost!

Dit was De week in foto’s #100. Het was een leuke, maar ook wel een vermoeiende week. Ik ben nog niet uitgerust van Londen, dus ik hoop dat komend weekend voor elkaar te krijgen.

Al zal dat ook lastig worden, want er staan weer een hoop activiteiten op de planning. Er is een eindfeest voor de leerlingen, we hebben een hele dag diploma-uitreikingen en vrijdag ga ik met Miek naar Ed Sheeran. Ook staat er een afspraak gepland voor een nieuwe tatoeage. Vanaf zaterdag komt er wat rust en dat zal ik vast nodig hebben.

Zie ik je volgende week?

Liefs!

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Wat leuk dat je op mijn site Gewoon Iloon bent beland. Hier vind je elke woensdag, vrijdag en zondag om 07:00 uur een nieuw artikel. Ik schrijf over boeken, rolschaatsen, reizen, lifestyle en over mijn persoonlijke leven. Neem vooral een kijkje en een reactie achterlaten mag altijd natuurlijk 😊.

Liefs!

Meer over mij?
Tag Cloud
Samenwerken?

Als blogger ben ik altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Wil jij samen met mij aan de slag? Mail dan naar info@gewooniloon.com of klik hier.

Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.