De week in foto’s #109

Afgelopen week heb ik geprobeerd om naar mijn werk te gaan, maar dat was helaas geen succes. De rest van de week heb ik thuisgewerkt en op tijd mijn rust gepakt. Ook ben ik een paar keer gaan wandelen. Nog niet heel spannend allemaal, maar er is vooruitgang. Kijk je mee naar De week in foto’s #109?

Als je een kleurboek cadeau krijgt dan moet je ook gaan kleuren natuurlijk. Het is moeilijker dan ik dacht, haha.
Op maandagochtend ging ik vol goede moed naar school, maar dat bleek echt een grote stap te ver te zijn. Toen ik weer thuiskwam ben ik in bed beland en heb ik een paar uur geslapen. Daarna ben ik in de bank gaan liggen en heb ik naar de uitvaart van The Queen gekeken. Erg indrukwekkend.
Luna vond het ook boeiend.
Je weet dat de herfst begonnen is als de paddenstoelen weer tevoorschijn komen.
Woensdag voelde ik me weer oké en liep ik als een gekke bakker door het huis. Ik had mijn haren gewassen en wilde het Curly Girl Proof drogen. Dan krijg je dit dus...
De leukste activiteiten in en om het huis
's Middags ben ik gaan wandelen. Mijn osteopaat en mijn fysio zeggen dat wandelen goed is, dus mijn hardloopschoenen worden nu gebruikt als wandelschoenen.
Mike en ik waren 21 september vier jaar getrouwd en deze kaart en chocolaatjes werden bezorgd. Bedankt, lieve vrienden ❤️.
Huh? Ik dacht dat ik de doos voor het eerst opende, maar Mike was me blijkbaar al voor geweest. Ouwe snoepkont.
De leukste activiteiten in en om het huis
Ik weet niet waarom mijn hand altijd bij mijn mond moet zitten op de foto? Ik ben echt niet zo goed met selfies. Wel in wandelen, zoals je ziet. Wandelen met Luna gaat alleen niet zo vlot.
Gelukkig hebben we soms wat supporters aan de kant staan.
Ondertussen wordt er hard gewerkt in de tuin. Wat zijn we toch opgeschoten de afgelopen maanden.
We sluiten de week af met boekenpost. Eindelijk is er weer een nieuw deel van de Erika Foster-serie. Ik kan niet wachten om te beginnen.

Dit was De week in foto’s #109. De week begon vol plannen, maar helaas vielen die al snel in het water. Ik moet gewoon iets minder eigenwijs zijn en iets meer mijn rust pakken. Dat probeer ik dus ook te doen. 

Komende week ga ik per dag kijken wat ik wel en niet kan, maar stiekem hoop ik natuurlijk om ook even naar het werk te kunnen. We gaan het wel zien. 

Heb jij leuke plannen komende week? 

Liefs!

BoekenBoeken

Eén reactie

  1. Is dat een zak of een doek die je geknoopt hebt? Ik moet morgen weer aan het werk na 10 dagen vakantie totaal geen zin in dus. Dat kleurboek is nogal bizar maar wil ik wel zien als het klaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Wonen 2023Wonen 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.