De week in foto’s #152

Vakantie! Ik kijk altijd uit naar de vakanties, maar nu was dat nog meer dan normaal. Het was zo’n moeilijk schooljaar voor mij dat ik echt blij ben dat ik er een punt achter heb kunnen zetten deze week. Op naar een veel beter jaar! Nu eerst lekker vakantie vieren en daar ben ik ook echt aan toe. Kijk je mee naar De week in foto’s #152?

29.23.1 - De week in foto's #152
De zondag begon in ons hotel in Aalsmeer. Nagenietend van het concert van Coldplay startten we de dag met een goed ontbijt.
29.23.2
Samen met Andrea en Martin gingen we nog naar de Bazaar in Beverwijk. Vroeger was dit een leuk uitje, maar nu vond ik het heel erg tegenvallen. Wel leuk om nog wat tijd met onze lieve vrienden uit het oosten door te brengen.
29.23.3 - De week in foto's #152
Maandag en dinsdag moest ik nog werken. Dinsdagmiddag was mijn kantoor opgeruimd...
29.23.4
... en mijn postvak leeg.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
29.23.5 - De week in foto's #152
Tijd voor vakantie! Doei.
29.23.6 - De week in foto's #152
Ik had later in de middag met Vera afgesproken, dus ik ben even naar Rosada en het centrum van Roosendaal geweest. Winkelen is altijd een goed idee 😊.
29.23.7 - De week in foto's #152
Onze laatste date voor de vakantie. We hebben gegeten en gelachen bij La Cubanita.
29.23.8 - De week in foto's #152
Shoplog: twee korte broeken, een truitje, een kaftan en make-up. Redelijk geslaagd dus.
29.23.9 - De week in foto's #152
Donderdagochtend heb ik weer wat uurtjes doorgebracht in de tuin en onze knappe Jingo kwam mij helpen.
29.23.10 - De week in foto's #152
Vrijdag had ik een drukke, maar fijne dag. Ik begon bij mijn schoonzusje om mijn haar te laten doen, daarna ben ik even langs een vriendinnetje geweest en 's middags ging ik lunchen met deze leukerd. 's Avonds kwam Juud nog op de thee. Top dag!
29.23.11
Het weekend begonnen we met een rondje door De Vossenhoek. Caravans kijken en wat benodigdheden kopen voor de vakantie.
29.23.12 - De week in foto's #152
We hebben nog geen eigen caravan, maar het servies is in ieder geval binnen. Dit konden we toch niet laten liggen 🙈? We zijn 's middags even bij opa op bezoek geweest en 's avonds kwamen er vrienden over de vloer. Weer zo'n fijne dag dus.

Komende week staat helemaal in het teken van de vakantie naar Kroatië. Tot en met dinsdag zullen we druk zijn met de caravan en woensdag vertrekken we. Ik heb er zoveel zin in! Geen zorgen, want ons huis en onze diertjes zijn in goede handen!

Bedankt voor het lezen van De week in foto’s #152 en hopelijk tot volgende week vanuit Kroatië.

Liefs!

2 reacties

  1. Wat heerlijk dat je nu vakantie hebt! Heeft ook wel weer voordelen om in het onderwijs te werken. Ik moet nog eventjes wachten voor ik vakantie heb, maar ik tel alvast af. Veel plezier in Kroatië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.