De week in foto’s #77

Zo, mijn eerste normale week van dit jaar zit erop. Na New York en een positieve coronatest, kon ik deze week weer naar het werk en gaan en staan waar ik wilde. Erg fijn weer. Aan het einde van de week werd Luna geopereerd dus in het weekend deden we het rustig aan. Kijk je mee naar De week in foto’s #77?

We begonnen de zondag natuurlijk met het schoonmaken van de hokken en mijn hulpjes hadden er zin in; ze liepen vooral in de weg.
Ook kregen we op dat moment bezoek van de kippen van de buren. Gezellig!
Het was fijn om weer lekker op school te zijn, maar ook druk. Ik ben ongeveer de hele week bezig geweest met coronabesmettingen, want het gaat nu hard onder de leerlingen. Ik denk dat we even door deze periode heen moeten, hoe vervelend ook.
Nieuwe schoenen! Ik wilde eigenlijk nieuwe schoenen halen in New York, maar dat liep helaas anders. Via Omoda heb ik deze leuke veterboots van Nikki gekocht, maar ik moet ze nog wel even inlopen... #blaar.
De camera's staan klaar, want we gaan live! Omdat de Open Dag weer niet door kan gaan op school, gaan we online aan de slag. De voorbereidingen zijn in volle gang zoals je ziet.
Thuis moest er natuurlijk ook gewoon gewerkt worden aan mijn blog. Heb jij mijn artikel over rolschaatsen al gelezen?
Op vrijdag was ik vrij en ik liep al vroeg met Luna buiten. Mike en ik moesten haar voor 09:00u bij de dierenarts brengen, omdat ze geopereerd zou worden. Zo naar!
Het was een nare dag, maar Tessa maakte mijn dag goed. Ik kreeg een doosje vol liefde via de post binnen.
Dit was zo'n verrassing en zo ontzettend lief dat ik er stil van werd. Daarnaast kwam het precies op het juiste moment. Bedankt, lieve Tess! Het pakketje is afkomstig van vanMauZ (klik op de foto voor meer informatie). Enorm leuk!
Rond half drie mochten we Luna weer ophalen. In totaal zijn er twee tumoren weggehaald, een vetbult en wat wratjes. Ze is behoorlijk gehavend, maar ze maakt het gelukkig goed. Eind van de week horen we wat voor soort tumoren het zijn, dus het blijf nog even spannend helaas.
Luna moest rusten, dus dit was de perfecte reden om vroeg naar bed te gaan. Ze mocht lekker bij ons slapen, zodat we haar ook goed in de gaten konden houden.
Op zaterdag had ik een afspraak staan bij de kapper en dat was best wel nodig. Ik ben tijdelijk niet meer grijs, fijn! De chihuahua van de kapsalon kwam weer lekker bij mij zitten.
Eenmaal thuis lag er weer een pakketje te wachten. Van uitgeverij Boekerij kreeg ik Een vleugje Londen opgestuurd en ik heb nu al zin om dit boek te lezen.

De rest van de zaterdag heb ik huiswerk gemaakt, met Luna gekroeld en gelezen. Waarschijnlijk ziet de zondag er ook zo uit =).

Dit was De week in foto’s #77 Ik hoop dat je het weer leuk vond.

Komende week heb ik een verjaardagsetentje bij Vera, gaan we op bezoek bij Juud en Tijn en mag ik weer naar de Schrijversacademie in Utrecht. Verder zullen we vast veel bezig zijn met Luna en hopen we heel hard op een goede uitslag.

Heb jij een leuke week in het vooruitzicht? Je mag altijd een berichtje achterlaten natuurlijk. Geniet er in ieder geval van!

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.