Favorieten van december 2021

Januari is alweer een week oud, maar door onze vakantie naar New York heb ik geen tijd gehad om mijn Favorieten december 2021 met je te delen. 

December is altijd een bijzondere maand vanwege alle feestdagen en door onze vakantie was het helemaal een fijne maand. Ik heb niet zo heel veel gelezen en ook niet zo heel veel gekocht, maar genoeg om je mijn favorieten te laten zien. Kom, ik neem je mee.

Favoriete boek

In de maand december heb ik vier boeken gelezen en ik vond alle vier de boeken erg fijn. Van de vier boeken was er een boek dat boven de rest uit steeg en dat was Perfecte resten van Helen Fields. 

Dit boek stond al heel lang op mijn lijstje, maar ik was er nog niet aan toegekomen. Toen ik eenmaal tijd had om in dit boek te starten, kon ik het niet meer opzij leggen. Wat een fantastisch thriller. Ondertussen ben ik bezig in deel twee en ook daar ben ik tot op heden erg positief over. Binnenkort zal mijn recensie online verschijnen. 

Favoriete serie

Als ik in het vliegtuig stap, probeer ik altijd een leuke serie te downloaden via Netflix. Deze keer koos ik voor de serie Never Have I Ever. Ik had geen verwachtingen van deze serie, maar ondertussen heb ik beide seizoenen gezien. 

De serie gaat over Devi en samen met haar vriendinnen valt ze een beetje buiten de boot op school. Na een traumatisch jaar is ze van plan om het helemaal anders aan te pakken en dit leidt tot hilarische momenten. Een heerlijke serie om jezelf in te verliezen. 

Favoriete dag

New York - Columbia University

Favoriete dagen waren er genoeg in december, vooral de dagen dat we in New York waren. Als ik er dan toch een moet kiezen dan kies ik voor 29 december.

Samen met mijn nichtje en haar vriend zijn we die dag naar Columbia University geweest. Het leek ons leuk om naar een universiteit in New York te gaan, omdat het op televisie altijd zo groot lijkt. We kwamen er al snel achter dat het niet alleen op de tv zo gigantisch lijkt, maar dat het in het echt nog veel groter is. Ik vond het erg indrukwekkend en super interessant. Helaas was het ook in New York vakantie, dus liepen er geen studenten rond. 

’s Avonds hebben we met z’n zessen gegeten bij de leukste diner van New York (Ellen’s Stardust Diner) en hebben we de Dyker Heights tour gedaan. Het was echt een heerlijke dag.

Ik heb een dagboek bijgehouden van onze dagen in New York. Mocht je het leuk vinden dan vind je hier het eerste deel.

Favoriete foto

Dag 1.7

Mijn favoriete foto is de eerste foto van ons samen in New York. Ongeveer alles wat fout kon gaan voor, tijdens en na de vlucht ging fout, maar op deze foto waren we eindelijk aangekomen op JFK. Moe en make-uploos, maar heel blij. 

Favoriete artikel

Dag 3.8

Het is niet mijn bedoeling om constant terug te komen op onze vakantie in New York maar helaas lukt dat niet zo goed. Ik zal het kort houden…

De leukste artikels die ik heb geschreven in december zijn alle dagboeken over New York. Ondanks dat ik vaak moe en uitgeteld op de hotelkamer kwam, vond ik het heerlijk om de dag nog even opnieuw te beleven door het op te schrijven. Ik kreeg veel positieve reacties op de posts en dat maakte het extra leuk om ze te schrijven. Ik mis het zelfs al een beetje…

Favoriete aankoop

48.6

In november gekregen voor mijn verjaardag, maar ze kwamen op 1 december pas binnen: mijn prachtige Sendra laarzen. Ik ben hier heel erg blij mee en ze zitten fantastisch. Eerlijk gezegd heb ik ze alleen nog maar op eerste kerstdag aan mijn voeten gehad. Ik wil er graag zuinig op zijn, maar ik weet ook dat ik ze gewoon aan moet gaan doen. Komt goed… 

Dit waren mijn Favorieten december 2021. Veel New York, sorry daarvoor. Dat gaat er vanzelf wel weer uit de komende maanden =).

Ik hoop dat jij ook een fijne decembermaand hebt gehad en als je nog leuke boekentips hebt dan hoor ik ze graag.

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.