Mijn favoriete YouTubers van dit moment

Banner Blogmas 2022

Als ik ’s ochtends bezig ben met mijn ontbijtje dan kijk ik graag een filmpje op YouTube. Ondertussen heb ik een paar favoriete YouTubers die ik al geruime tijd volg en ik deel deze toppers graag met je.

Favoriete YouTubers

Vera Camilla

Ik volg Vera al heel wat jaren en vind haar fantastisch. Ze is eerlijk, moedig, zichzelf en ze laat zien dat het leven bij niemand perfect is. Ze is trots op wie ze is en dat kan ik alleen maar waarderen. Daarnaast vind ik haar ook nog eens grappig. Ja, ik ben fan!

Kerst 2022Kerst 2022

Liefs Lotte

Lotte volg ik ook al een jaar of drie, denk ik. Ik word altijd blij van Lotte en ze komt over als een vrolijke spring-in’t-veld en dat kan ik zelf ook wel eens zijn 🙈. Ze heeft best een heftige tijd achter de rug en ik vind het super leuk om te zien dat ze nu haar geluk weer helemaal gevonden heeft.

Abbey Yung

Abbey Yung volg ik nog maar een paar maanden, maar zij begint mijn beauty-goeroe te worden. Bijna al haar video’s zijn beauty gerelateerd. Omdat zij zich heel erg verdiept in alle producten, weet ze er veel van. Ze vertelt het op een eerlijke en leuke manier en ik vind het allemaal erg interessant. Mijn portemonnee iets minder soms…

Rebecca Denise

Rebecca Denise zag ik vorig jaar in oktober/november voorbij komen en in haar video’s pakte zij adventskalenders uit. Ze is zo grappig en eerlijk dat ik eigenlijk ben blijven hangen. In december komt er elke dag een video online, dus ik heb elke dag zin in mijn ontbijtje. 

Dirty Deborah Harry

Op dit moment is rolschaatsen nog geen goed idee, maar zodra ik mijn skates weer onder mijn voeten heb dan kijk ik ook weer naar de video’s van Dirty Deborah Harry. Alles wat ik geleerd heb op rolschaatsen, heb ik van haar geleerd. Haar videos’s zijn duidelijk en zeer leerzaam. Ook vind ik Deborah Harry een leuk mens. Aanrader voor rolschaatsers!

Dit zijn mijn favoriete YouTubers op dit moment. Kijk jij wel eens filmpjes op YouTube? Heb je misschien een favoriete YouTuber? Ik hoor het graag. 

Liefs!

3 reacties

  1. Ik kijk ook naar Vera Camilla en Rebecca Denise. Inderdaad omdat zij beide zo eerlijk zijn en laten zien dat het leven geen rozengeur en maneschijn is. Bij vloggers met het zogezegde perfecte leven knap ik direct af.

  2. Vera en Rebecca volg ik ook allebei! Eigenlijk om dezelfde redenen als jij. Rebecca ben ik eens tegen gekomen (geen idee meer hoe) en ook blijven plakken. Teske vind ik ook leuk om te volgen, en soms kijk ik naar Sophie Hol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.