Favorieten van juni 2021

Juni was dé maand van de versoepelingen en wat waren we daar toch aan toe. Het is meteen te merken, want de weekenden stromen weer vol met afspraken en er staan genoeg leuke dingen op de planning. Om de maand juni goed af te kunnen sluiten, deel ik vandaag graag mijn favorieten met je.

Favoriete boek

Op school en thuis waren het drukke weken, maar ik heb het toch voor elkaar gekregen om vijf boeken te lezen. Er zaten twee erg fijne boeken tussen, namelijk Niemand zeggen van M.J. Arlidge en Cinder & Ella van Kelly Oram.

Als ik moet kiezen tussen deze twee boeken dan kies ik voor Cinder & Ella als favoriet boek. Ik pakte dit boek spontaan uit de boekenkast bij ons op school en toen ik eenmaal begon met lezen kon ik het niet meer opzij leggen. Ik had het boek binnen 48 uur uitgelezen en ik was er erg door verrast. Vandaar dat ik dit boek graag in het zonnetje zet. Leuke aanrader voor de zomervakantie.

Favoriete muziek

Favorieten juni

Deze maand geen favoriete serie, maar favoriete muziek. Misschien  heb je het al ergens voorbij zien komen, maar ik ben groot fan van P!NK en ik heb heel erg veel naar haar nieuwe album All I know so far – Setlist geluisterd deze maand.

Op 21 mei kwam haar gelijknamige documentaire uit en daar heb ik met veel plezier naar gekeken. Dit album bevat weinig nieuwe nummers, maar bestaat uit nummers die ze heeft gezongen tijdens haar laatste tour. Ik vind vooral haar versie van Bohemian Rhapsody en de Cash Cash Remix/What about us erg fijn. 

Favoriete dag

25.7.1

26 juni 2021 was mijn favoriete dag van de afgelopen maand. Wakker worden met bovenstaand uitzicht, mijn familie in de buurt en op loopafstand van de Efteling

Het laatste weekend van de maand zaten wij met mijn ouders en mijn broer en zijn familie in Bosrijk – Efteling. Eigenlijk zouden we in november al gaan, omdat mijn ouders 45 jaar getrouwd waren, maar door corona kon dat niet doorgaan. Nu gelukkig wel en wat hebben we een fijne tijd gehad en ontzettend genoten.

Favoriete foto

Favorieten juni 10 redenen om te gaan rolschaatsen

Mijn favoriete foto van deze maand is natuurlijk dit plaatje. Hier word je toch direct vrolijk van?

In de maand juni hebben we veel zomerse dagen gehad en ik heb lekker veel kunnen rolschaatsen. Deze foto heeft mijn beste vriendinnetje Judith gemaakt en ik heb de foto gebruikt bij het artikel Tien redenen om te gaan rolschaatsen. Ik denk dat deze foto al bijna een reden is om te gaan rolschaatsen, toch?

Favoriete artikel

Juni was een erg goede blogmaand. Ik heb geen idee waarom ik zoveel bezoekers had deze maand, maar ik ben er onwijs blij mee en het geeft alleen maar meer motivatie om lekker door te bloggen. 

Afgelopen maand heb ik voor mijn blog de Pinterest Vierdaagse van Milou Smit gevolgd. Het was een zeer interessante (gratis) cursus waarin ik veel over Pinterest geleerd heb. Na deze Vierdaagse heb ik er ook een artikel over geschreven en dat is één van mijn favoriete artikels van deze maand. 

Favoriete aankoop

25.3.2

Ja, ook hier hoef ik niet zo lang over na te denken; mijn favoriete item van deze maand is mijn nieuw MacBook van Apple. Wat een plaatje he?

Het bloggen, foto’s bewerken en alles wat met mijn website te maken had, deed ik op de laptop van mijn werk. Al vaker had Mike tegen mij gezegd dat ik op zoek moest gaan naar een eigen laptop, omdat mijn werklaptop daar niet voor bedoeld is. Uiteindelijk heeft hij de knoop doorgehakt en stond er opeens een Macbook op mijn bureau. Het is wel even wennen, maar ik ben er enorm blij mee. Ik hoop daarom ook dat deze laptop mij veel geluk zal brengen =).

Wat een fijne lijst met favorieten van juni. Door het typen van dit artikel krijg ik alweer een lach op mijn gezicht. Komende maand staan er weer wat leuke uitstapjes op de planning en aan het eind van de maand begint eindelijk de zomervakantie. Na dit schooljaar kan ik alleen maar zeggen dat ik er enorm aan toe ben. Verder hoop ik gewoon op zomerse dagen en gezelligheid.

Heb jij leuke favorieten ontdekt in de maand juni of heb je leuke dingen gedaan of op de planning staan? Ik hoor het graag van je.

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.