Favorieten september 2020

September was een gekke maand. Weer aan het werk, maar coronaregels samen met 800 leerlingen in een gebouw is toch lastig. Ik ben een week ziek geweest en moest me dus laten testen, gelukkig negatief. Het weer ging ook alle kanten op, maar ondertussen is het officieel herfst en zo ziet het er ook echt uit buiten. Net zoals elke maand zal ik je vertellen wat mijn favoriete boeken deze maand waren. Daarnaast heb ik ook favorieten die niets met boeken te maken hebben, maar die ik wel graag me je wil delen. Lees en kijk je mee?

BOEKEN
Fav boeken

Deze maand heb ik maar vijf boeken gelezen. Als ik weer volle bak werk, lees ik een heel stuk minder. Dat heeft vooral met tijd te maken helaas. Van die vijf boeken waren er vier echt heel erg goed.

Ik mocht van Uitgeverij Zomer & Keuning meedoen met de blogtour van Misschien nu. Een boek geschreven door Colleen Hoover. Dit was mijn eerste blogtour en ik vond het enorm leuk om te doen. Daarnaast was het boek ook erg fijn om te lezen. Als je een boek zoekt waar de liefde van af spat dan raad ik je dit boek aan.

Er was nog een boek waar liefde de boventoon voerde en dat was Een glimp van jou geschreven door Holly Miller. Dit boek is een prachtige roman en hier kwamen wel wat traantjes aan te pas. Een heel bijzonder verhaal en zeker een aanrader.

Na De kleine bakkerij aan het strand en Zomer in de kleine bakkerij werd het tijd om Winter in de kleine bakkerij te lezen. Net als de andere twee boeken was dit gewoon weer een fijne feelgood. Polly, Huckle en Neil (vooral Neil) heb ik in mijn hart gesloten. Mijn recensie staat nog niet online, maar komt eraan.

Ik heb deze maand één boek gelezen waar ik niet over uitgepraat raak en dat is Fiftyfifty van Steve Cavanagh. Wat kan deze man schrijven, echt niet normaal. Een steengoede thriller met Eddie Flynn in de hoofdrol. Na Dert13n moest ik dit boek lezen en nu kan ik met recht zeggen dat ik echt een fan ben van deze man. Ga dit boek lezen!

ANDERS

Mijn haar is een drama. Echt, ik kan er ongeveer niets mee. Eindelijk heb ik hét apparaat in huis waar ik wel mee overweg kan én die ervoor zorgt dat ik mijn haar vaker los kan dragen. Het is de Cera Hotstyler. Deze blaast niet, maar wordt alleen warm. Een föhn zorgt er namelijk voor dat mijn haar alleen maar gaat pluizen en ik er dus niet mee kan. Hiermee kan ik gewoon zorgen dat het niet pluist, maar wel zit. Ik ben er blij mee!

Nog een haartip. Mijn haar pluist dus enorm en ik kreeg van mijn kapper de tip om Smoother te gebruiken van het merk Kis. Ik vind het maar een rare substantie, maar het werkt enorm goed om mijn haar minder pluizig te maken. 36 jaar verder en je vindt eindelijk manieren om je haren fatsoenlijk te kunnen stijlen. Erg he?

Mijn favoriete programma van september is De beste zangers. Ik had dit programma eigenlijk nog nooit gezien, maar toevallig kwam de tv erop en sindsdien ben ik fan.  Misschien komt het ook omdat de artiesten die er nu in zitten erg leuk zijn. Vooral Stef Bos vind ik een bijzonder mooi mens en wat kan hij met gevoel zingen. Leuke tip!

Deze maand zijn wij voor het eerst begonnen met HelloFresh. Dit hebben we nu drie weken gedaan en ik ben erg enthousiast. We hebben al negen lekkere gerechten op en het is fijn dat je elke week zelf kan kiezen wat je precies wilt eten. Je eet weer eens wat anders en je hoeft drie dagen niet te verzinnen wat je wilt eten. Erg fijn en een leuke aanrader om eens te proberen.

Een collega van mij maakt armbandjes en ik zat er al langer aan te denken om bij haar armbandjes te bestellen. Nu heb ik het eindelijk gedaan en op de foto zie je welke twee ik heb gekozen. Ik wil er eigenlijk nog veel meer, maar dat komt vast vanzelf. Leuk zijn ze toch? Neem een kijkje op haar Instagram: Maison.Juju.

Deze maand zijn we ook twee konijnen rijker geworden: Nibbit en Ozzy. Twee Franse hangoren waar we enorm dol op zijn. Ze zijn enorm knap en hebben een behoorlijk eigen willetje. De bedoeling is dat ze straks tussen de kippen gaan lopen (dat doen ze soms al), maar voor nu zitten ze nog even apart. Ik ben zo dol op die twee <3.

Volgens mij heb ik alle favorieten van deze maand gehad =). Een behoorlijk lijstje weer. Mocht je ergens nieuwsgierig naar zijn dan mag je dat altijd laten weten natuurlijk. 

Wat zijn jouw favorieten van deze maand? Heb je misschien nog tips voor mij? Laat het me weten bij de reacties.

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.