Gewoon Iloon schrijft… een nieuwsbrief?

Misschien is nieuwsbrief een te groot woord voor mijn nieuwe versie van Gewoon Iloon Babbelt, maar het klinkt voor deze keer wel leuk toch? In Gewoon Iloon schrijft… zal ik korte updates geven over mijn leven en de dingen die mij bezighouden in de stijl van een soort nieuwsbrief. Laten we gauw maar beginnen 😊.

2024 tot nu toe

Het jaar 2024 is anderhalve maand oud en het gaat eigenlijk wel lekker op het moment (als we mijn enorme verkoudheid achterwege kunnen laten). Het loopt prima op het werk, mijn blog doet het goed en ik heb leuke vakanties en uitjes in mijn agenda staan voor de komende tijd. Daarnaast heb ik enorm veel zin in de lente. Jij ook?

Nieuwsbrief januari
Nieuwsbrief tattoo

Nieuwe tattoo

Zoals je misschien wel weet hebben we 20 december onze kat Jingo in laten slapen. Ik vind het altijd erg verdrietig om diertjes te moeten laten gaan en Jinx mis ik nog elke dag. Ik wist dus ook al vrij snel dat ik een aandenken op mijn lijf van hem wilde hebben. Zie de foto hiernaast voor het resultaat. Helemaal blij mee!

Een eigen boek?

Geen idee of ik er al eerder over heb geschreven, maar de eerste hoofdstukken van mijn eigen boek staan op papier. Heel mijn leven wil ik al graag een boek schrijven en eindelijk heb ik een verhaal in mijn hoofd zitten. Misschien komt het verhaal nooit af of wordt het niets, maar ik ben lekker aan het schrijven. 

Nieuwsbrief boek schrijven
Nieuwsbrief vakantie

Vakantieplannen

Alle vakantieplannen voor 2024 liggen klaar en dat vind ik zo fijn. 10 mei vertrek ik met Vera voor een week naar New York en ergens half juli gaan Mike en ik met de caravan naar het eiland Pag in Kroatië. Wat een fijne vooruitzichten. 

Een beetje jammer...

In juni 2023 was ik zo blij als een kind, want toen bestelden we onze nieuwe auto. We wisten dat we lang moesten wachten, maar hij zou ongeveer in januari geleverd worden. Begin januari hadden wij nog niets gehoord, dus Mike nam contact op met de verkoper. Helaas, onze auto komt voorlopig niet. Sterker nog… hij moet nog gebouwd worden. #ergstom

Nieuwsbrief Jeep
Gewoon Iloon Schrijft...

Einde nieuwsbrief

Dit was Gewoon Iloon schrijft… voor de eerste keer én in de stijl van een nieuwsbrief. Ik ben van plan om zo elke maand korte updates te geven van de dingen die mij bezighouden. Ik hoop dat je het leuk vindt.

Wat houdt jou bezig op dit moment?

 

Liefs ❤️.

Select 2024Select 2024

6 reacties

  1. Wat leuk zo een nieuwsbrief.
    o, zo erg dat je auto er nog niet is, en dat je er nog om moet wachten.
    Je tattoo vind ik geweldig en had je deze al gezegd op Instagram. Moest je me nog niet volgen mag je dat zeker doen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.