25 vragen om mij nog beter te leren kennen

De laatste maanden groeit mijn blog enorm, dus ik dacht dat het wel leuk zou zijn om weer eens wat over mezelf te vertellen. Ik kwam de ‘25 vragen om mij beter te leren kennen- tag‘ tegen op deze blog en vond deze tag wil leuk voor mijn blog. Laten we snel starten.

25 vragen

1. Wat zijn je doopnamen?

Ida Petronella Leonarda, vernoemd naar mijn oma en haar moeder. Mijn voornaam hoort ook bij mijn doopnamen, dus ik heb er vier.

2. Wat was je favoriete vak op school?

Geschiedenis en Engels. Uiteindelijk ben ik docent Nederlands geworden, dus ik weet niet precies waar het mis is gegaan. 

3. Wat is je favoriete drankje op dit moment?

Ik drink geen alcohol, dus je zal mij niet snel zien met een drankje in mijn handen. Op het terras bestel ik op dit moment het liefst een Chai Latte.

4. Welk nummer staat op repeat?

Ik vind My Blood van DI-RECT prachtig en word heel blij van TEXAS HOLD ‘EM van Beyoncé. Geen idee waarom alles met hoofdletters geschreven moet worden, maar dat zal iets van nu zijn. 

5. Wat eet je het liefst?

Ik word blij van sushi, van een lekkere salade en van een goede pasta. Aangezien ik geen vlees eet, en het liefst ook geen vis, ga ik altijd voor vegetarische varianten. 

Bol AlgemeenBol Algemeen

6. Wat is het laatste wat je hebt gekocht?

Afgelopen woensdag heb ik een Chai Latte met Tessa gedronken en dat is het laatste wat ik betaald heb.

7. Het mooiste boek dat je ooit hebt gelezen?

Deze vraag heb ik al vaak moeten beantwoorden, maar het is eigenlijk onmogelijk. Ik zal een paar favoriete boeken onder elkaar zetten:

8. Favoriete kleur?

Roze en paars.

9. Heb je huisdieren?

Ja, best wel wat ook: onze hond Luna, onze konijnen Panda, Ozzy en Nibbit, fazant Betty, zes kippen, heel wat vissen en de kanaries Piet & Mariet. Het is een gezellige bende 😊.

10. Ben je getrouwd?

Ja, al bijna zes jaar weer.

25 vragen 2

11. Wat is je favoriete vakantie?

Ik vind de kerstvakantie heel gezellig, maar ook altijd druk. De meivakantie vind ik ook fijn, maar de zomervakantie is toch wel favoriet. Ik werk in het onderwijs, dus ik heb ook lekker lang vakantie dan. Erg fijn!

12. En je favoriete parfum?

In White van Elie Saab, Gucci Flora Gorgeous Gardenia en Sexy Amber van Michael Kors. 

13. Ben je wel eens buiten Nederland geweest? Zo ja, hoe vaak?

Zeker en ook al heel vaak. Ten eerste wonen we vlakbij de grens met België, dus daar ben ik sowieso regelmatig te vinden. Ten tweede ga ik heel graag op vakantie naar het buitenland. Over een paar weken vertrek ik naar New York en in de zomer gaan Mike en ik naar Kroatië

14. Spreek je ook een andere taal dan Nederlands?

Mijn Engels is oké…

15. Hoeveel broers en zussen heb je?

Ik heb 1 broer, genaamd Adrian.

16. Wat is je favoriete winkel?

In Nederland ben ik heel vaak te vinden bij de Intratuin in Halsteren, maar ik word echt heel gelukkig van een échte Victoria’s Secret

17. Het beste restaurant?

Misschien niet het beste restaurant, maar wel het leukste: Bowling & Bistro Merlijn in Oosterhout. 

18. Wanneer heb je voor het laatst gehuild?

Afgelopen zondag tijdens het kijken van The Fault in Our Stars. Ik heb die film al heel vaak gezien en blijf ‘m mooi vinden.

19. Favoriete blog?

Mag ik hier mijn eigen blog noemen?

20. Favoriete film?

The Fault in Our Stars dus, maar ook Belle en het Beest en de Titanic. Ik ben niet echt een filmkijker, dus meer dan dit wordt het niet.

25 vragen 2

21. Wat zijn je favoriete series?

Heb je even? Gossip Girl staat sowieso op nummer 1, maar van Gilmore Girls, Grey’s Anatomy, One Day, Younger, Beverly Hills 90210 en The Bold Type heb ik ook enorm genoten. 

22. PC of Mac?

Ik ben dol op mijn Macbook en wil voorlopig niets anders.

23. Welke telefoon heb je?

iPhone 14, ik ben wel fan van Apple.

24. Hoe lang ben je?

1.76m. 

25. Kan je koken?

Ja, maar ben geen topper in de keuken. Ik vind koken wel heel leuk en zou het wel wat vaker willen doen. Misschien een goed voornemen.

Dit waren de 25 vragen over mij en ik hoop dat ik je nog heb kunnen verrassen met wat antwoorden. Als dat zo is dan hoor ik het graag. Mocht je de tag over willen nemen dan mag dat altijd. Geniet van je dag!

Liefs! 

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.