The Jingle Bell Book Tag

Het  is bijna Kerstmis! Heb jij er ook zo ontzettend veel zin in? Ik in ieder geval wel, ook al wordt het niet echt spectaculair deze keer. We maken er maar het beste van.

Ik vond het in ieder geval wel leuk om weer een leuke Book Tag te doen en ik vond The Jingle Bell Book Tag op kristinkravesbooks. Als je wilt, mag je hem natuurlijk overnemen. Wil je dan Kristin even vernoemen? 

Veel leesplezier.

Geen dit jaar, denk ik? Ik heb nog zoveel boeken die op mij liggen te wachten dat ik op dit moment even een stop erop gezet heb. Ik weet natuurlijk niet van al mijn cadeautjes wat erin zit, dus wie weet word ik nog verrast.

Het afgelopen jaar heb ik heel veel fijne boeken mogen lezen. De After-serie van Anna Todd en de Eddie Flynn-serie van Steve Cavanagh waren fijne ontdekkingen en ook De Stroopwafel shop van Astrid Harrewijn en Moordgids voor lieve meisjes van Holly Jackson vond ik heel erg leuk. 

Er is één boek geweest waar ik een beetje van ondersteboven was en dat was Begin Again van Mona Kasten, dus als ik er één uit moet kiezen dan zou ik voor dat boek gaan.

Twaalf dagen voor kerst vind ik er feestelijk uitzien, maar ook van Elle & Darcy word ik erg blij.

Lastige vraag. Ik vond Moordgids voor lieve meisjes heel erg leuk om te lezen en ik had gelijk weer een soort heimwee naar mijn tienerjaren. Hoe leuk is het om zo onbevangen aan een immens project te beginnen?

Ik kan niet wachten op het volgende deel trouwens =).

Ik vond Hardin in de After-serie een behoorlijk foute jongen, maar ik had er ook een zwak voor. Misschien niet echt een slechterik, maar ik ben niet snel van ‘echte’ slechteriken.

The Holiday is mijn ultieme kerstfilm. Leuk!

Natuurlijk ga ik voor Allie en Kaden uit Begin Again en mijn tweede favoriete koppel is Elle & Darcy van het gelijknamige boek. Ik heb zo ontzettend genoten van die twee.

Dan kies ik voor mijn favoriete boek van een Nederlandse auteur: De Stroopwafel shop. Dit boek vond ik zo leuk om te lezen en het speelt zich af in de leukste stad van deze wereld: New York. Het boek heeft alle ingrediënten om een lach op je gezicht te toveren.

Het is deze keer niet zo’n lange tag, maar wel leuk om te doen. Welke antwoorden zou jij geven op de vragen van The Jingle Bell Book Tag? Laat een berichtje achter bij de reacties .

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.