Favorieten van augustus 2021

De eerste dag van september is aangebroken en dat betekent dat we terug gaan blikken op augustus. Augustus was veruit mijn favoriete maand van het jaar tot nu toe. Natuurlijk heeft dat te maken met onze vakantie naar Toscane, maar ook omdat ik heel de maand lekker vrij was. In Favorieten augustus 2021 deel ik graag al mijn hoogtepunten met je. 

Favoriete boek

Wedden dat ik blijf - Marijke Vos

Augustus was een erg fijne leesmaand. Ik heb acht boeken gelezen en van de meeste boeken ook ontzettend genoten. In het Toscaanse zonnetje leest het toch een stuk makkelijker dan thuis waar andere klusjes ook nog liggen te wachten. 

Mijn favoriete boek van de maand was Wedden dat ik blijf van Marijke Vos. Wat een heerlijk feelgoodboek en wat een aanrader voor iedereen die van feelgoodboeken houdt. Ik heb ook twee boeken van Charlotte de Monchy gelezen (Enkeltje Ierland en Tegen beter weten in) en die waren ook echt heel fijn om te lezen. Deze recensies moet ik alleen nog schrijven.

Favoriete muziek

Geen idee waarom, maar aan het begin van deze maand ben ik naar de muziek van Danny Vera gaan luisteren en sindsdien mag hij de hele dag zingen van mij. Mike is alleen geen fan, dus ik moet het doen op de momenten dat hij niet in de buurt is. 

Ik word zo lekker rustig van deze muziek en het is zeker geen straf om naar de stem van deze zanger te mogen luisteren. Fijn!

Favoriete dag

34.3.7

Op 9 augustus zijn Mike en ik vertrokken naar Toscane en op 28 augustus kwamen we weer thuis. Deze hele vakantie is favoriet eigenlijk, maar er is één dag die er wel uit heeft gesprongen en dat was 24 augustus. 

Ik werd ’s ochtends wakker met een soort heimwee en had even een baalmomentje. Op de planning stond Florence, dus Mike kwam al snel in actie en we vertrokken al redelijk snel. In Florence hebben we heerlijk gegeten, gewinkeld en samen ontzettend veel lol gehad. ’s Avonds gingen we eten bij een prachtige plek in Toscane (zie De week in foto’s #58) waar ik direct verliefd op werd. Ik heb zo genoten!

Favoriete foto

Pisa - Toscane 2021

Een erg toeristische foto, maar absoluut mijn favoriet. Wij zijn ongeveer de enige toeristen die geen foto hebben waarbij we de toren tegenhouden, maar niet op de foto met de toren van Pisa was geen optie. 

Favoriete artikel

In augustus heb ik minder gepost dan andere maanden en meer recensies geplaatst dan anders. Terwijl wij net op weg waren naar Toscane kwam het artikel Ergernissen tijdens het lezen online en dat vond niet iedereen een fijn artikel. Via Facebook kreeg ik bijvoorbeeld de vraag waarom ik überhaupt nog lees als het allemaal zo verschrikkelijk is. Omdat ik om dit soort reacties behoorlijk hard kan lachen én omdat ik het juist heel leuk vond om dit artikel te schrijven, is dit mijn favoriet van de maand. 

Favoriete aankoop

Moeilijk, moeilijk, moeilijk. Er zijn meerdere favoriete aankopen geweest deze maand, dus ik ga er deze maand twee uitkiezen.

Ten eerste onze nieuwe Canon systeemcamera. Wij hadden eigenlijk geen goede camera om mee te nemen op vakantie, maar ik vind het niet fijn om alle foto’s met mijn telefoon te nemen. De kwaliteit is toch altijd minder dan met een echte camera. Mike en ik zijn even aan het rondkijken geweest en kwamen al snel uit bij de EOS M50 van Canon. We hebben hem nu twee weken veel gebruikt en ik vind het een heerlijk apparaat. Ik heb kunnen oefenen en ondertussen erg mooie foto’s gemaakt. Nu nog tijd vinden om mijn foto’s van de camera te halen en een fotoboek te maken…

Michael Kors tas

Zoals ik eerder al typte, zijn Mike en ik in Florence aan het winkelen geweest. Via Judith hoorde ik al dat er een sale was bij Michael Kors, dus toen we langs de winkel liepen wilde ik toch even kijken. 

Helaas kon ik niet met lege handen naar buiten lopen en kocht ik dit prachtige exemplaar. Hij is lekker ruim, de kleuren vind ik prachtig en ik weet dat de kwaliteit van deze tassen enorm goed is. Ik had alleen helemaal geen tas nodig… =).

Dit waren mijn favorieten van de heerlijke maand augustus. Helaas is de maand voorbij en gaan we ons weer klaar maken voor een nieuw schooljaar. 

Was augustus voor jou ook zo’n fijne maand? Laten we samen september ook tot een goede maand brengen. Hopelijk met een beetje zon?

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.