Fijne boeken om mee te nemen op vakantie

De meivakantie staat voor de deur en dat betekent dat er meer ruimte komt om te lezen. Als het zonnetje schijnt heb ik meer zin in fijne feelgoodboeken, jij ook? Vandaag deel ik graag een aantal boeken om mee op vakantie te nemen met je. Vanwege de boekenweek zet ik vandaag alleen Nederlandse auteurs in het zonnetje. 

De stroopwafelshop - Astrid Harrewijn

Stiekem hoop ik dat je dit heerlijke boek al gelezen hebt, maar als dat nog niet het geval is dan zou ik dit boek direct op je TBR-lijstje zetten. De Stroopwafel Shop van Astrid Harrewijn is een boek om heerlijk bij weg te dromen. Het verhaal speelt zich af in New York, maar is toch lekker Nederlands. Veel humor, genoeg drama en een fijn eind; dit boek wil je lezen!

Wedden dat ik blijf - Marijke Vos

Wedden dat ik blijf van Marijke Vos heb ik gelezen onder de Toscaanse zon afgelopen zomer en wat heb ik van dit boek genoten. Het is soms best lastig om een fijne feelgood te vinden, maar dit is wel een pareltje hoor. Ik heb het boek van begin tot eind met een glimlach op mijn gezicht gelezen. Een dikke aanrader.

Enkeltje Ierland - Charlotte de Monchy

Nog een boek waar ik intens van genoten heb op vakantie in Italië: Enkeltje Ierland van Charlotte de Monchy. Natuurlijk weet je als lezer precies hoe het boek uiteindelijk eindigt, maar toch blijft het leuk en spannend om het te lezen. Vooral heel erg leuk, want ik heb op verschillende momenten heel hard gelachen tijdens het lezen van dit boek. 

Tegen beter weten in van Charlotte de Monchy is ook een aanrader om op je lijstje ‘boeken op vakantie‘ te zetten.

Zoals je wel merkt heb ik deze boeken met heel veel plezier gelezen. Ik vind ze echt heel leuk en hoop dat ik je wat boekeninspiratie heb gegeven. Mocht je ze lezen (of al gelezen hebben) laat dan weten wat je ervan vond. 

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.