Mijn favorieten van mei 2022

Volgens mij schrijf ik elke maand bij mijn favorieten dat de tijd zo hard gaat. Het is ook echt zo, toch? De maand juni is alweer gestart en dat betekent dat we al bijna op de helft van dit jaar zitten. Gek! Gelukkig was mei over het algemeen een mooie maand en kunnen we vandaag nog even terugblikken. Kijk je mee naar Mijn favorieten van mei 2022?

Favoriete boek

Perfecte stilte - Helen Fields - Ambo|Anthos

Afgelopen maand heb ik vijf boeken kunnen lezen en dat is voor mij een prima aantal. Mijn favoriete boek van de afgelopen maand was absoluut Perfecte stilte van Helen Fields. Wat is dit weer een spannend deel van de Callanach-serie. Mocht je deze serie niet kennen dan raad ik je aan om mijn recensie te lezen, want deze serie wil je niet missen. 

Ook heb ik het boek Brein-Hart-Zijn van Daphne Feller gelezen. Een heel interessant boek over persoonlijke ontwikkeling. Niet zo spannend als Perfecte stilte, maar ook zeker de moeite waard als het onderwerp je aanspreekt. Mijn recensie vind je hier.

Favoriete muziek

29 april ging ik samen met Judith naar het concert van OneRepublic in de AFAS Live en ik vond het fantastisch. Ik had hun muziek al even niet meer geluisterd, maar sinds het concert luister ik bijna naar niets anders meer. Vooral I Lived en Good Life staan op repeat. #fan

Favoriete dag

Mei was een prachtige maand en ik heb heel veel mooie dagen en momenten gehad. Zo zijn we op de camping bij mijn ouders geweest met mijn nichtje en neefje, hebben we een heerlijk dagje Efteling gehad met de familie van Mike en ben ik een nachtje weggeweest met Juud. 

Op 14 mei zijn Mike en ik naar het oosten van het land gereden om de verjaardag van onze lieve vriendin Andrea te vieren. We hebben een bijzondere band met Andrea en haar gezin, dus het was een heel fijn weekend. Absoluut een van mijn favoriete dagen.

Favoriete foto

Er is niets zo mooi als de Efteling zien door de ogen van een kind. Ons neefje keek zijn ogen uit toen we door het park liepen en ik kan daar intens van genieten. Deze foto brengt me even terug naar dat moment. 

Favoriete artikel

Ondernemen, hoe doe je dat?

En dan wil je freelance aan de slag, maar weet je eigenlijk helemaal niet hoe je dat goed moet aanpakken. De afgelopen maanden ben ik hier best mee aan het worstelen geweest en uiteindelijk besloot ik om er een artikel over te schrijven. Ik vond het spannend om het artikel te publiceren, maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Heel veel mensen kwamen met goede tips, gaven me een figuurlijke schop onder mijn kont of moedigden me aan. 

Ondertussen ligt er een proefopdracht bij een uitgeverij, dus wie weet.

Favoriete aankoop

Moxi Jack - Favorieten van mei 2022

Op de valreep werden mijn nieuwe rolschaatsen ook nog bezorgd deze maand. Ik heb er twee maanden op moeten wachten, maar mijn Moxi Jack Boots zijn binnen. Ik ben er zo blij mee en ik kan niet wachten om ze mee naar buiten te nemen. Deze rolschaatsen zijn een stuk steviger dan mijn Moxi Lolly’s en kunnen meer aan. Ik ben nog hartstikke dol op mijn Moxi Lolly’s, maar die wil ik graag voor binnen gaan gebruiken en deze skates zullen vaker mee naar buiten gaan. Daarnaast vind ik ze gewoon prachtig…

Zoals je ziet was mei een heerlijke maand, maar niet alles was leuk en fantastisch. Helaas hebben we afscheid moeten nemen van onze knappe konijn Lux. We weten niet precies wat er mis is gegaan, maar na de amputatie van zijn achterpoot ging het niet goed met hem. Erg verdrietig. Hij heeft een mooi plekje gekregen bij zijn familie.

5.22.11

Dit waren mijn favorieten van mei 2022 en ik hoop dat je het leuk vond om al mijn favorieten op een rij te zien. Ik ben benieuwd wat juni voor mij in petto heeft.

Heb jij ook een fijne maand gehad? 

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.