Favorieten maart 2021

Maart roert zijn staart en zo ook dit jaar. Het was een maand met ups en downs, maar ik heb wel redelijk wat gelezen en veel nieuwe producten gekocht en/of uitgeprobeerd. 

Helaas zijn alle winkels nog dicht, maar winkelen op afspraak bleek ook nog niet zo verkeerd te zijn. Ben je klaar voor mijn favorieten van maart 2021?

BOEKEN

In maart heb ik vijf boeken gelezen. Achteraf gezien vind ik dat best veel, omdat ik niet zo’n goede leesmaand had. Ik moet ook eigenlijk bekennen dat ik ze alle vijf erg goed vond…

Wandellust - Twan Huys

Ik ben de maand maart gestart met Wandellust van Twan Huys. Een boek over wandelen met wandelroutes en persoonlijke verhalen van bekende en minder bekende Nederlanders. Ik deed mee met een blogtour op Instagram en dit boek heeft me aangenaam verrast. Twan Huys schrijft op zo’n manier dat je wilt blijven lezen en eigenlijk meteen je wandelschoenen aan wil doen. Als je van wandelen houdt dan is dit zeker een aanrader.

Mijn recensie van Wandellust vind je hier.

De verliefde graaf - Julia Quinn

Deel twee van de bekende (Netflix)serie Bridgerton is het boek De verliefde graaf. Deel één was bij mij bekend vanwege de gelijknamige serie op Netflix, maar dit deel was nog onbekend. Het gaat over de oudste broer van de familie, Anthony, die verliefd wordt op de ‘verkeerde’ zus. Tot nu toe vind ik deze serie erg fijn en ik ga binnenkort starten in deel drie.

Mijn recensie is hier te vinden. 

Hope Again - Mona Kasten

Een boek waar ik echt naar uit keek, was Hope Again van Mona Kasten. Ik ben zo dol op deze serie en vooral deel drie vond ik prachtig. Uiteindelijk vond ik Hope Again misschien niet het beste deel van de serie, maar nog steeds staat hij tussen mijn favoriete boeken van deze maand. Ik hoop echt dat je deze serie hebt gelezen en anders moet je snel beginnen.

Klik hier voor mijn recensie.

Lief meisje, kwaad bloed - Holly Jackson

Nog een boek waar ik niet op kon wachten, was Lief meisje, kwaad bloed van Holly Jackson. Na Moordgids voor lieve meisjes was ik fan en dit deel stond al even op mijn reserveringslijst. Ik was in het begin wel een beetje huiverig, maar ik heb weer van elke letter genoten. Ik denk ook dat we nog niet klaar zijn met Pip, dus ik wacht weer geduldig af.

De recensie van Lief meisje, kwaad bloed vind je hier.

Schaduwland - Robert Bryndza

Ja! Eindelijk weer een heerlijke thriller van Robert Bryndza in mijn lijstje. Schaduwland is het tweede deel van de Kate Marshall-serie en leest weer heerlijk weg. Ik vond de serie van Erika Foster wel beter, maar ik geniet hier toch ook wel weer erg van. Wat een fantastische schrijver is hij toch.

Mijn recensie is nog niet online, maar komt komende vrijdag. Nog even geduld.

PRODUCTEN

De lente in huis

Na maanden wachten kon ik eindelijk weer eens lekker naar de Intratuin in Halsteren. Deze winkel is echt één van mijn favoriete winkels waar ik, normaal gesproken, echt veel te veel kom. Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om wat nieuwe planten in huis te halen en voor het eerst heb ik Pasen ook een plekje gegeven. Vooral mijn kokosplant vind ik prachtig.

Nieuwe kleding

De behoefte om te winkelen is groot op dit moment, dus Mike en ik zijn in maart ook even naar Designer Outlet Roosendaal geweest om wat nieuwe kleding te scoren. Ik heb wat kleding gekocht voor het rolschaatsen, een nieuwe spijkerbroek met wat shirtjes en (groot favoriet) een nieuwe tas. Ik ben echt dol op de tassen van Guess. Nu nog een moment vinden om ook daadwerkelijk de tas te gebruiken, want in coronatijd gebruik ik amper handtassen.

Curly Girl producten

Misschien heb je de update over mijn Curly Girl-zoektocht gelezen en gezien dat ik wat nieuwe producten voor mijn haarroutine gekocht heb. Deze shampoo, conditioner en gel gebruik ik nu drie weken en werken erg fijn. Ze verdienen een plekje tussen mijn favorieten deze maand.

Mocht je het artikel gemist hebben, klik dan hier

Satijnen kussensloop

Voor mijn krullen heb ik ook een satijnen kussensloop van Simply Cosy gekocht. De afgelopen weken sliep ik met mijn haar in een staart bovenop mijn hoofd, maar dan had ik de volgende dag toch ruzie met een soort haarbult. Ik slaap nog maar een paar nachten op dit kussen en ben er nog niet achter of mijn haar hier blij van wordt, maar het voelt wel zacht aan en het blijft heel de nacht lekker koel. 

Deze broek...<3

Mijn laatste favoriet is nog maar net binnen, maar wat ben ik fan van deze fantastische broek. Het is een ribfluwelen flared legging van America Today. Hij zit perfect en erg lekker. Wat een fijn item!

Na twee treurige maanden is maart weer een fijne maand geweest. Naast dat ik weer lekker wat geshopt heb, heb ik ook prachtige boeken binnengekregen en gelezen. Het maakt mij in ieder geval erg vrolijk.

Was maart voor jou ook een fijne maand als het gaat om lezen of nieuwe spulletjes? Ik hoop het wel, want het trekt mij een beetje uit de coronadip. Laten we hopen dat april nog een beetje mooier wordt (ook als het gaat om het weer). Geniet ervan!

Liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.